+45 70 150 112 info@fair-it.dk

Fair IT A/S tilbyder kompetent IT-rådgivning

Har du brug for en kompetent IT-konsulent? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Fair IT finder du udelukkende professionelle IT-konsulenter med stor erfaring inden for både rådgivning, drift og fejl retning. Vores kunder oplever, at de sparer både tid og penge, når de vælger Support Fair IT leverandør. Vores kontor er beliggende i Holbæk, og vi hjælper små og mellemstore virksomheder i hele Danmark. ​

Vi er et professionelt og kompetent team med mange års erfaring med løsninger til små og mellemstore virksomheder. Derfor kan vi tilbyde rådgivning og vejledning omkring mange forskellige løsninger hos diverse virksomheder, som mangler hjælp på området. Vi løser et hav af forskellige opgaver hurtigt og effektivt, og vi garanterer høj kvalitet og professionalisme hele vejen rundt.

Mange virksomheder finder det besværligt at finde rundt i IT-junglen,Her står vi klar til at  rådgive på mange forskellige områder, afhængig af lige netop dine ønsker og behov.

 

Få hjælp til at finde de rette IT-løsninger

Vi tilbyder IT-rådgivning fra fagligt dygtige IT-konsulenter. Alle vores konsulenter er dygtige og passionerede omkring deres arbejde, og elsker at sætte sig ind i kundernes problemstillinger og finde passende løsninger. Derved kan vi være sikre på, at vores kunder kommer sikkert i mål til tiden. Hvis du har et problem, som du tror, at vi kan løse for dig, så kontakt os gerne med det samme for at høre mere.

​Ved ethvert samarbejde sætter vi din virksomheds sikkerhed i højsædet og arbejder ud fra et skarpt fokus på dette. I dag er de teknologiske muligheder uendeligt mange, hvilket har bragt mange gode ting med sig. Desværre findes der også mennesker derude, som anvender de teknologiske muligheder på en måde, som kan gøre det surt for jeres virksomhed, og som er svære at udrede, når først fjenden er trængt ind på din grund.

IT-kriminelle får adgang til adgangskoder og andre fortrolige oplysninger lettere end nogensinde før, og derfor er det meget vigtigt, at sikkerheden omkring virksomhedens IT-løsninger er helt i top. Hvis uheldet først er ude, kan det have alvorlige konsekvenser for både privatpersoner i virksomheden, men også for selve virksomhedens fremtid. Du bør derfor aldrig nedprioritere virksomhedens IT-sikkerhedssystemer. Heldigvis er der professionel hjælp at hente lige her hos os, idet vi altid tilbyder gode og sikre IT-løsninger til enhver virksomhed, som er interesseret i dette.

Hvorfor vælge Fair IT A/S

 

Først og fremmest oplever mange af vores kunder, at de sparer både tid og penge ved at samarbejde med os. Du får nemlig rådgivning fra en forretningsorienteret konsulent, som har prøvet det før, og som brænder for sit arbejde. Derudover sætter vi en ære i at finde lige nøjagtig den IT-løsning, som passer til lige netop jeres ønsker og behov, og så jeres IT-system kan blive sikret bedst muligt.

​Når vi samarbejder med vores kunder, går vi meget op i at have en tæt og god dialog med kunden helt fra starten af forløbet. Her sætter vi god tid af til at snakke om jeres behov og forventninger, så vi efterfølgende kan udarbejde en løsning, som matcher disse bedst muligt. Vi er imødekommende og lyttende og sørger for at stille spørgsmål, så vi kan få den optimale viden om jeres ønsker.

Fair IT A/S tilbyder desuden servicebesøg, hvor vi gennemgår sikkerheden omkring virksomhedens IT. Afhængig af dine ønsker tilrettelægger vi servicebesøget, men du kan altid være sikker på, at vi er både grundige og effektive i vores arbejde.

Steen Nielsen
Økonomi / Salg
Tlf. 22 63 42 71
stn@fair-it.dk

Jens Ole Nielsen
Systemkonsulent
jon@fair-it.dk

Kristian Jørgensen
Systemkonsulent
kaj@fair-it.dk

Bjarke Sørensen
Systemkonsulent
bso@fair-it.dk

Bo Pajesø Erichsen
Systemkonsulent
bke@fair-it.dk

Uanset hvilken aftale du vælger, så kan du være sikker på at opnå følgende fordele:
  • Løbende forslag til forbedringer
  • Fast planlagt support og problemløsning
  • Væsentlig reduktion af risiko for nedbrud
  • Fast overblik over udgifterne til IT-support
  • Bedre overblik og kontrol med IT-installationen
  • Bedre grundlag for IT-strategiske beslutninger
  • Din virksomhed får tilknyttet en fast IT-konsulent

​Hvis ikke du allerede har gjort brug af en serviceaftale her fra os, så er der mange gode grunde til at gøre det med det samme.


Kontakt os for kyndig IT-rådgivning

Hvis du kunne tænke dig at høre nærmere eller modtage et uforpligtende tilbud, så er du til hver en tid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi er parate med kompetent hjælp til dig uanset opgaven. Vi besvarer også altid gerne spørgsmål ­– både på e-mail: support@fair-it.dk og telefon: +45 70 150 112, så du bør aldrig holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du ligger inde med spørgsmål til os.

​Vi ser frem til at høre fra dig.​